Nyhet

När kvalitet är enkelt

Forestia Premium Ceiling är den släta takskivan för dig som vill kunna jobba effektivt – och ändå leverera ett resultat som håller premiumklass.

Den nya generationens takskiva

Nu presenterar vi Forestia Premium Ceiling, ett slätt premiumtak. Slipp spackla och slipa – det är bara att limma, skruva och klicka så är det nya taket på plats.

Läs mer

När detaljerna räknas

Det perfekta taket som ingen märker

Låt taket vara den diskreta delen av inredningen. Med Forestia Premium Ceiling går det att behålla rätt fokus i rummet – så att detaljerna är i blickfånget.

Läs mer

Rätt känsla är en klassiker

Det vita, släta taket är ett tidlöst val. Så har taken sett ut genom historien.

Läs mer

Där satt den!

Den goda skruvfastheten gör att du enkelt kan skruva direkt i skivan var som helst i rummet.

Läs mer

Berättelsen om
Forestia Premium Ceiling

För några år sedan lanserade Forestia sin första grundade väggskiva Walls2Paint, en väggskiva som kom att göra succé i Norden. På ett ögonblick kunde du klicka fast en helt ny vägg och snabbt ge rummet ett nytt lyft.

Läs mer

Hållbart val för miljön

Träråvaran i Forestia Premium Ceiling kommer från de nordiska skogarna. Den binder koldioxid under hela sin långa livstid och forskning visar att trä ger en positiv påverkan även på vår hälsa. Genom att bygga mer i trä får vi ett behagligare inomhusklimat som kan vara hälsofrämjande och bidra till ett ökat välmående.

Den nya generations takskiva

Forestia Premium Ceiling har en låsprofil som gör att det endast behövs en ytterst lätt slipning innan det färdigmonterade och målade taket får ytterligare ett eller två lager färg. Takskivorna är färdigtapetserade och passar bra i såväl nybyggnations- som renoveringsprojekt.

Till produkten

Det perfekta taket som ingen märker

Den som är mån om att ha ett vackert hem, vill naturligtvis låta inredningsdetaljerna styra känslan i rummet. Då gäller det att taket inte drar blickarna till sig, utan istället känns som en lugn och diskret himmel i hemmet.

Till produkten

Rätt känsla är en klassiker

Det är många stilar och inredningsidéer som har en tendens att åldras snabbt. Som tur är kommer det vita taket att vara ständigt aktuellt, precis som det har varit sedan sekler tillbaka.

Under vissa epoker har det varit populärt att dekorera taket med stuckatur, men sedan har den släta, vita ytan alltid kommit tillbaka som förstahandsvalet.

Till produkten

Berättelsen om Forestia Premium Ceiling

För några år sedan lanserade Forestia sin första färdigmålade väggskiva Walls2Paint, en väggskiva som kom att göra succé i Norden. På ett ögonblick kunde du klicka fast en helt ny vägg och snabbt ge rummet ett nytt lyft.

Det gjorde att Forestias ingenjörer började fundera. Hur kan vi göra det ännu enklare att montera ett tak? Så var idén om Forestia Premium Ceiling född. Råvaran hämtade de från de stilla nordiska skogarna där det naturliga trät fått växa sig starkt under lång tid. Omsorgsfullt förvandlades råvaran till en alldeles slät takskiva med rötter direkt från skogen. Plötsligt var en ny generations takskiva bara ett klick bort.

Hitta din närmsta butik

Våra återförsäljare finns runt om i landet – se vilken som är närmast dig: