Trendiga jordnära toner

Att jordnära, beiga och bruna färger trendat under 2021 är knappast något som någon av oss missat. Till och med en ny färg har kommit in i färgpaletten med namnet "greige" som just är en kombo av grått och beige. Så här kan du återskapa ett hem i naturnära färger med väggskivor. 

De mjuka neutrala och de jordiga kulörerna är här för att stanna under 2022. Sand, beige, greige och bruna toner tycks vara väldigt populära. Ett smidigt sätt att göra om hemma är att använda färdigtapetserade eller grundmålade väggpaneler. Med dessa är allt slipnings och spacklingsarbete redan gjort. 

Beige i all ära 

Väggskivorna Walls4You finns i färgen Plain Light Beige och är en färdigtapetserad väggskiva målad i en beige ton. Dessa väggskivor monteras direkt på regel eller befintlig vägg - skivan behöver inte behandlas. Snabbare renovering kan det inte bli. 

Forestias väggskiva Walls4You är en färdigtapetserad väggskiva i flera olika kulörer och mönster. I kollektionen återfinns bland annat färgerna beige, grå, svart, trä och textil.

Måla själv i jordnära toner 

Hos de flesta byggvaruhandlare finns flera olika färger i jordnära färger. Vill du slippa att slipa, spackla och riva tapet så är ett alternativ att montera Walls2Paint. En slät grundad väggskiva som du målar direkt. Du ges ett jämt underlag för att måla i valfri jordnära färg. 

Walls2Paint är en grundad väggskiva som du målar i önskad kulör. Väggpanelen ger en jämn och bra grund inför målning.

Trä och sten 

Även trä syns dominera i svenska hem under 2022. Väggskivan Wall4You i färgen Driftwood är en färdigtapetserad väggskiva med trä- och steninspiration. 

 

Walls4You är den enkla vägen till ett nytt hem.

Utforska hela väggsortimentet

Oavsett om du bygger nytt eller renoverar så har Forestia ett brett sortiment av grundade eller färdigmålade väggskivor. Är du nyfiken på att se alla kollektioner för väggskivor så hittar du hela Forestias sortiment här. 

Zoran Desancic
Distriktschef Mellansverige
070-340 56 80

Hitta din närmsta butik

Våra återförsäljare finns runt om i landet – se vilken som är närmast dig: