Så skapar du ordning och reda i garaget

EliteX

Vill du få ordning i garaget och skapa struktur bland alla verktyg och redskap? Här berättar vi enkelt hur du kan ge garaget ett lyft och samtidigt skapa ordning för alla saker du äger. 

Hur förvarar du hela familjens sportutrustning, verktyg och redskap som behövs. Oavsett om du ska förvara skidor, slalomstavar eller verktyg i garaget så behövs en slitstark vägg. EliteX är en robust väggskiva från Forestia som du enkelt sätter upp på väggen i garaget. Den har en solid bas och en tålig yta vilket gör att den passar utmärkt i garaget. Sätt upp på väggen, skruva - klart! 

Perferkt för garage eller förråd

Ett bra sätt att förvara dina saker är att använda dig av väggytan i rummet. Här kommer du långt med att använda en robust väggskiva. Annette Nordstrøm har en lång och gedigen erfarenhet av förvaring och inredning och arbetar idag som interiörexpert. 

– För att skapa ett snyggt förråd, oavsett om det är ett garage eller ett förråd, kommer man långt med en robust vägg. Genom att använda den färdiga väggskivan EliteX har du direkt en rejäl bas för att hänga upp allt från cyklar till skidor, berättar Anette Nordstrøm.Hur mycket tål väggskivan EliteX?

Väggskivan EliteX är solid och har en hög skruvfasthet. Skivan är färdig att direkt monteras och finns i olika färger, se alla färger i kollektionen här

- Väggskivan tål väldigt mycket. Du kan hänga upp både bilens vinterdäck och din mountainbike på väggen. Dessutom är väggen enkla att skölja av om du vill tvätta dem, berättar Christian Sørlie produktchef i Forestia.


Snyggt och praktiskt

Med färdigfolierade väggskivan kan du ges ett bra resultat som håller över tid. Möjligheterna är oändliga när det kommer till förvaring längst med väggarna. Här finns både system för verktyg eller upphägningsvarianter av flera olika slag. 

 

Hitta din närmsta butik

Våra återförsäljare finns runt om i landet – se vilken som är närmast dig: