Renoverade hemmet med släta tak- och väggskivor

Premium Ceiling
Wall2Paint

I Leksand inleddes ett renoveringsprojekt för en villa, och paret stod inför utmaningen att förvandla sitt hem. För projektet valde paret att använda våra banbrytande produkter, "Premium Ceiling" och "Walls2Paint". Dessa släta tak- och väggskivor har visat sig vara en klar game-changer för snickaren, och samarbetet med återförsäljaren Karl Hedin i Leksand har varit en framgångssaga.

Snickaren rekommenderar - en tydlig game changer 

Samarbetet med Karl Hedin i Leksand och användningen av Premium Ceiling och Walls2Paint visade sig vara en verklig game-changer. Genom att eliminera behovet av spackling och dubbla skivmontage sparade vi enormt mycket tid och arbetskraft. Snickaren på Lycka Service och Hantverk berättar entusiastiskt att dessa produkter nu kommer att rekommenderas till alla deras kunder.

Otroligt nöjda med slutresultatet

Slutresultatet överträffade parets förväntningar. Tack vare användningen av Premium Ceiling och Walls2Paint kunde de förvandla sitt hem på rekordtid. Slutkunden häpnar över förvandlingen och kan knappt tro att det är samma hus.

- Vi skulle renovera vår villa och då kontaktade vi snickaren för att göra jobbet. Vi är otroligt nöjda med slutresultatet. Det är svårt att tro att det är samma hus, berättar paret som renoverar sitt hem.

Premium Ceiling och Walls2Paint passar alla projekt i innemiljö 

En av de stora fördelarna med Walls2Paint och Premium Ceiling är deras mångsidighet. Dessa produkter kan användas för alla projekt i innemiljön. Niclas Ericsson återförsäljare på Karl Hedin i Leksand betonar att det går snabbt och är tidsbesparande, samtidigt som snickaren slipper tyngre lyft ute på bygget.

Enkla produkter för snickaren och hemmafixaren

Det här projektet visar verkligen kraften hos "Premium Ceiling" och "Walls2Paint". Resultatet blev så imponerande bra att kunden valde att riva ut väggar och tak i hela huset. Genom att använda släta tak- och väggskivor kan du slutföra projektet på betydligt kortare tid jämfört med traditionella metoder. Slipp spackling och torktider.

Principen med Walls2Paint och Premium Ceiling handlar om att montera släta tak- och väggskivor med stor precision i skarvarna. Det resulterar i att du enbart behöver måla taket och väggarna, och inte spackla efter montering, berättar Håkan Bryngelsson, säljare på Forestia.

Håkan Bryngelsson
Distriktchef Norra Sverige
070 - 272 32 72

Hitta din närmsta butik

Våra återförsäljare finns runt om i landet – se vilken som är närmast dig: