Nya generationens takskiva

Premium Ceiling

Nu presenterar Forestia den nya generationens takskiva. Ett slätt premiumtak av högsta kvalité. Slipp spackla och slipa – det är bara att limma och klicka så är det nya taket på plats.

För några år sedan lanserade Forestia sin första färdigmålade väggskiva, en väggskiva som kom att göra succé i Norden. På ett ögonblick kunde du klicka fast en helt ny vägg och snabbt ge rummet ett nytt lyft. Det gjorde att Forestias ingenjörer började fundera och så var idén om Forestia Premium Ceiling född. Nu är den nya generationens takskiva bara ett klick bort.

Först på marknaden

Produkten är först på marknaden av sitt slag och gör att hantverkare, privatpersoner och husfabriker kan skapa släta vita tak med en takskiva i trä. Innertaket är färdigtapetserad i vitt och det är bara att montera skivorna och måla – sedan är det klart!

- Användningsområdet är brett. Taket går att använda i så väl villor, fritidshus, lägenhetskomplex eller i skolor. Av både hemmasnickaren, hantverkaren eller hustillverkaren, berättar Stefan Öijerholm försäljningschef på Forestia. Närproducerad i Norge 

Hårdare miljökrav och efterfrågan på träbaserade produkter har gjort det viktigare än någonsin att välja byggmaterial som är både miljövänliga och som skapar ett behagligt inomhusklimat. Träråvaran i Forestia Premium Ceiling kommer från de nordiska skogarna och omsorgsfullt har råvaran förvandlats till en alldeles slät takskiva redo att direkt monteras.
Stefan Öijerholm
Försäljning- och marknadschef
076 - 723 42 93

Hitta din närmsta butik

Våra återförsäljare finns runt om i landet – se vilken som är närmast dig: