En ny slät vägg - bara ett klick bort

Wall2Paint

Väggskivan Walls2Paint från Forestia är en smidig lösning för dig som vill slippa slipa och spackla. Dessa väggskivor monterar du själv enkelt på befintlig vägg eller direkt på regel.

Väggpanelen har fått sitt namn för att skivan är redo att målas eller tapetseras direkt efter målning. Skivan är redan grundmålad vilket gör att du inte behöva putsa, slipa eller spackla. Sätt på plats och börja montera!

Walls2Paint målad i Beige färg

Walls2Paint målad i Beige färg

Vägen till en ny slät vägg har inte varit enklare. Det bästa är att skivan går att montera direkt på en befintlig vägg. Det gör renoveringen och nybyggnationen enkel.

Så här gör du

Med ett unikt klicksystem för väggskivan sätter du skivan på plats med ett klick. Du skruvar fast skivan direkt på befintlig vägg eller på reglar. När monteringen är klar, så kan du måla eller tapetsera väggen direkt. Läs mer om Walls2Paint och se hela monteringsanvisningen här. 

Steg 1. Skruva 
Montera första väggskivan i hörnet cirka 0,5 mm från tak och golv. Kapa till skivan och fäst skivan i toppen med skruv och gör detsamma i profilen på skivan. 

Steg 2. Limma & klicka 
Lägg lim i profilen och klicka nästa skiva på plats. Vi rekommenderar lim av typen PVAc Vinterlim. Skruva fast nästa skiva och fortsätt. 

Steg 3. Måla eller tapetsera 
Måla eller tapetsera direkt när allt är monterat. Om du väljer att måla rekommenderar vi att putsa en gång med ett fint sandpapper mellan första och andra målningen. Sedan är det klart!

Så här klickar du fast Walls2Paint med varandra

Så här klickar du fast Walls2Paint med varandra

Det här behöver du 

När du planerar att montera Walls2paint så behöver du följande: 

  • Såg
  • Skruv 30-35 mm
  • Vinterlim, exempelvis Casco trälim 
  • Måttstock
  • Vattenpass
  • Fogmassa eller lister

Använd fogmassa eller lister till invändiga hörn för att få ett perfekt resultat. 

 

Passar alla hemmets rum

Väggskivan Walls2Paint passar hemmets alla torra rum. Då skivorna har en god skruvfasthet kan du fästa bokhyllor och lampor direkt i väggen utan problem. Skivan finns i flera olika längder: 2390, 2600, 2800 & 3000 mm. Bredden är 600 mm. Utforska mer och se bilder på Walls2Paint på produktsidan som du hittar här. 

Stefan Öijerholm
Marknadschef
076 - 723 42 93

Hitta din närmsta butik

Våra återförsäljare finns runt om i landet – se vilken som är närmast dig: